Grateful Dead - Fillmore West 1969 (2005)

Label: Rhino

1. Morning Dew (11:05)
  2. Good Morning Little School Girl (10:59)
  3. Doin' That Rag (6:55)
  4. I'm a King Bee (7:31)
  5. Cosmic Charlie (6:02)
  6. Turn on Your Lovelight (19:08)
  7. Dupree's Diamond Blues (4:47)
  8. Mountains of the Moon (4:51)
  9. Dark Star (19:43)
  10. St. Stephen (7:50)
  11. The Eleven (15:12)
  12. Death Don't Have No Mercy (9:58)
  13. That's It for the Other One: Cryptical Envelopment / the Other One / Cryptical Envelopment (23:30)
  14. Alligator (4:00)
  15. Drums (6:51)
  16. Jam (25:31)
  17. Caution (Do Not Stop on Tracks) (9:13)
  18. Feedback (7:54)
  19. We Bid You Goodnight (2:01)
avatar van Ducoz
Hm, deze stond voor Record Store Day met hypesticker dat dit de eerste keer was dat de complete set op vinyl uit kwam, maar toch mis ik op die box nog een paar nummers.. een ets op kant 4. Daar had dus makkelijk nog wat missende nummers bij kunnen worden geperst...

Grateful Dead* - Fillmore West, February 27, 1969 (Vinyl, LP, Album) at Discogs

avatar van harm1985
Deze 3-dubbel CD (6LP's) maakt Live/Dead (1CD/2LP's) feitelijk overbodig. De complete run van concerten was ook verkrijgbaar, maar net als de andere limited editions, hoe prijzig ook, direct uitverkocht. Dat dit niet al in 1969 is uitgebracht is logisch, want een 6 LP set zet je niet zomaar in de markt. Dus moesten de van bootlegs verstoken fans zo'n 35 jaar wachten op fantastische live uitvoeringen van Good Morning Little Schoolgirl, Cosmic Charlie en the Other One. Andere hoogtepunten zijn St. Stephen (met William Tell intermezzo) > The Eleven en natuurlijk Aligator > Drums > Jam > Caution > Feedback, Lovelight en Dark Star. Zit héél dicht tegen 5 sterren aan.