Winne - Onoverwinnelijk (2007)

Alternatieve titel: Onoverwinnelijk EP

9. Grondlegger (2:42)

met Alee Rock

10. Je Liegt (2:50)

met Feis

11. Begrijp Me Niet Verkeerd (3:14)

met Mr. Probz

avatar van Timo710
Ja, ik hoop dat gewoon begin april de eerste officiele persberichten komen, top-notch komt vaak pas 1 maand voor de release met concrete informatie. Zo ook bij U-Niq en Extince. Anders krijg je 3 maanden van te voren een persbericht dat voor de helft niet meer klopt bij de release, en veel ongeduldige mensen.

Ik vind nog steeds dat hij het enorm goed doet trouwens, hij heeft 3 videoclips al op z'n naam staan, die het zeker in zich hebben om later als classic te worden beschouwd, vooral Begrijp me niet verkeerd.

komt sowieso deze lente nog maar 20 april waarschijnlijk niet meer...

Maar waar staat dat?

Ik vind het dope aan deze EP dat ik alle tracks van Winne heb voor een kleine prijs en voor de rest vind ik het een goede CD. Winne laat op de meeste tracks zijn Wordplay/Punchline skills horen en rapt met een dope flow op lekkere beats. Inhoud is pas echt te horen op 'Begrijp Me Niet Verkeerd' wat ook meteen het beste nummer is van deze EP en naar mijn mening een van de beste Nederhop nummers ooit. De mix tussen Intelligentie en Braggin & Boastin die hij op '40 Bars' laat horen mag er ook wezen, andere uitschieters/classics zijn voor mij: Pomp Die Shit, Geef 8 en Beton. Om zich zelf echt te bewijzen zal Winne op zijn debuutalbum toch meer persoonlijkheid moeten laten horen maar volgens hem zelf zal het een heel compleet album worden. De CD heeft voor mij trouwens weinig replay value omdat ik de meeste tracks al vaker heb gehoord voor de release van deze verzameling.

Nu wordt het wachten op z'n echte debuutalbum dat deze Lente uit moet komen.

avatar van Psychol_Mikol
goede EP, winne met een lekkere flow op een lekkere beat.
rapt alsof het niks is...

Garben_B
Timo710 schreef:
Maar waar staat dat?

Het album wordt gepusht.

Gehoord op lijn5 van de man zelf. Jammerrrrr!

Zoeter
Klopt. Dacht er ook net aan het te gaan posten maar je was me voor.

Hij noemde overigens ook wat producers. Hij had het ook over buitenlandse producers maar hij zei dat hij daar niet de studio mee induikt maar dat ze gewoon bandjes opsturen

avatar van Timo710
Okej, dan hoop ik wel dat hij tegen de 20 april wél alvast een debuutsingle dropt met een video, zodat het album er dan ook snel aankomt.

FS Green, Concrete en Soulsearchin' noemde hij van de NL Producers...

avatar van Timo710
Die laatste 2 waren natuurlijk te verwachten, FS Green is wel dope, alleen ik vind wel dat voor een producer mensen ietsjes te enthousiast over hem zijn, terwijl ik Soulsearchin' beter vind, en er geen interviews oid met hen worden gehouden.

avatar van SoNick
Ik ken het album nog niet. Ga het binnekort aanschaffen. Ik vind Winne namelijk een van de beste gastrappers op Toch? en Eigen Wereld. Lekkere flow en goed verstaanbaar!

avatar van MAS
MAS
Ik vind de man geniaal. Er zit inderdaad vaak geen boodschap in maar de winne's wordplay maakt het voor mij allemaal goed. Het is mischien wel goedkoop om 9 op internet uitgebrachte nummers alsnog uit te geven maar ik ben blij dat ik ze nu toch op cd heb. Top 3 MC en Geef 8 zijn zeker klassiekers voor mij! Kijk uit naar zijn debuut album Winne Zonder Strijd die eigenlijk 3 dagen geleden uit zou komen zoals die op NL Nieuwe Lichting zei. Maar aangezien Top-Notch er verder nog niks over heeft gezegd moeten we waarschijnlijk nog even wachten.

Superbeertje
Begrijp me niet verkeerd.

avatar van hiphopisntdead
zag em laatst nog op tmf voorbijkomen

Superbeertje
Weet iemand of er al info is over de release van zijn album?

avatar van Timo710
Nee Winne zal zeker binnenkort weer een datum roepen waarop hij niet uitkomt, waarna hij uiteindelijk in 2010 uit komt ofzo .

Superbeertje
Haha, mag hij wel met iets goed komen tegen die tijd

vreeswijk2
ik vond hem wel goed maar nu is ie al wat oud winne moet snel ff ze debuutalbum droppen. het wachtten heeft nu wel lang geduurd

3 ekte goeie nummers hier vind ik : 40 bars, begrijp me niet verkeerd, pomp die shit

Mezelf
"ik vond hem wel goed" klinkt niet bepaald als een mening die 5 punten verdiend.

Ik vond hem eigenlijk best wel slecht vandaar de 3,5

avatar van Psychol_Mikol
ik beluister deze EP nog regelmatig en word er nog niet moe van.
winne duidelijk verstaanbare raps met een zeer lekkere flow.

en het nieuwe album, dat komt wanneer het komt, ik heb zoiets van, beter even wachten en met een goede release komen, dan snel met een mindere release komen.
zoals typhoon z'n album heeft geperfectioneerd.

Gister gekocht voor 8 euri

Die beat van Geef 8 is echt tof

Superbeertje
Slechts een EP en al zo goed .
Hij moet echt deze zomer nog met zijn debuut komen want het heeft echt TE lang geduurd

avatar van 'State Of Mind'
Komt pas in de winter

avatar van TheLegacy
Ik wacht al zo lang... op een album dat niemand kan geven!! Ik wil Winne Zonder Strijd!

avatar van 'State Of Mind'
Ja Winne heeft echt een naaistreek geleverd door te zeggen 23 april koning winne dag. En toen het album niet dropte op 23 april zei hij; dan zullen we Nederland wel een warme winter bezorgen, nou daar is dus ook nog helemaal niets over bekend. Dus het zal wel koning winne dag in 2009 worden

avatar van MAS
MAS
'State Of Mind' schreef:

Een naaistreek vind ik een groot woord. Je weet niet waarom het album niet is uitgekomen mischien lag het wel aan Top-Notch of de beatmakers. Wel vind ik het jammer Onoverwinnelijk was eigenlijk een zoethoudertje tot zijn album kwam. Denk dat we inderdaad wel tot 2009 moeten wachten anders had Top-Notch er wel wat over gezegd.

witness
te harde EP, 1 van de betere mc's van nl

avatar van bato
witness schreef:
te harde EP, 1 van de betere mc's van nl

niet een van de beste maar DE beste